Καλωσήλθατε

Καλωσήλθατε στο νέο ιστότοπο της
Δ.Ε.Υ.Α. Ανατολικής Μάνης.

Αγαπητοι Συμπατριώτες

Διαχειριζόμαστε ένα φυσικό αγαθό που ανήκει σε όλους μας και χωρίς αυτό δεν υπάρχει ζωή, το νερό. Όλοι οφείλουμε λοιπόν λόγω της σημασίας του, να το χρησιμοποιούμε με σεβασμό διότι δεν είναι ανεξάντλητο.

Στους 6 μήνες που με την θέληση σας έχουμε ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουμε καταγράψει πολλά φαινόμενα σπατάλης, κακοδιαχείρισης,πλιάτσικου και ασυνέπειας. Πρέπει να καταλάβουμε οτι τα φαινόμενα αυτά μας θίγουν όλους. Θίγουν την σχέση ισοτιμίας μας απέναντι σε ένα φυσικό αγαθό. Δίνουν εικόνα τριτοκοσμικής περιοχής για το τόπο μας και υπονομεύουν το μέλλον μας. Τελικά κάνουν ακριβότερο και λιγότερο το νερό για όλους μας.

Αντιμετωπίζουμε και διορθώνουμε τα “κακώς κείμενα” και θα συνεχίσουμε με σχέδιο και πρόγραμμα ώστε και επάρκεια νερού για όλους μας αλλά και για τις επόμενες γενιές να υπάρχει, αλλά και ο σεβασμός και η χρηστή διαχείριση που απαιτείται.

Ζητάμε την βοήθεια όλων σας για να βάλουμε σε τάξη γρήγορα και σωστά την διαχείριση του νερού. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είναι δικαίωμα σας, και σας καλούμε να το ασκήσετε. Η δική μας υποχρέωση είναι να σας ακούσουμε και να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που θα μας αναφέρεται.

Με εκτίμηση

Π.Ανδρεάκος Δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Μάνης

Αντώνης Κουμεντάκος Πρόεδρος Δημοτ. Επιχ. Υδρευσης